Hirdetés

Pokémon GO - ezért találsz mostanában annyi pokémont

|

Tömegével ontja magából a tárgyakat az összes Pokéstop és a szokottnál jóval több zsebszörny akad az utadba? Nos, ez cseppet sem véletlen.

Hirdetés

Pár nappal ezelőtt élesedett a Pokémon GO legújabb frissítése, mely napi és heti kihívásokkal bővítette a játékot. Ennek köszönhetően extra jutalmakat kapunk az aznap elkapott első pokémonért és az először megpörgetett Pokéstop után is. Azonban ezeken felül is láthatóan megjött a játékon belül jutalmazás. 

Egészen november 11-ig, vagyis holnapig tart ugyanis egy bónusz időszak, mely alatt nem csak jóval több tárgyat kapunk minden egyes Pokéstopnál, hanem a kedvenc kis lényeink is gyakrabban, illetve több helyen bukkannak fel. Mindezeknek hála végre tényleg nagyobb esélyünk lesz új pokémonok befogására. 

Persze az örömünk akkor lehetne teljes, ha a készítők végre kezdenének valamit a játékon belüli pokémonkeresővel, de ezzel kapcsolatban továbbra sem érkezett semmilyen biztató hír. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)