Hirdetés

Pokémon GO - hamarosan végre kereskedhetünk is

|

Már nem kell sokat várnunk arra, hogy megunt zsebszörnyeinket elcseréljük valakivel egy másikra.

Hirdetés

A játékosok elég sok mindennel elüthetik az idejüket a Niantic alkotásában, azonban eddig sajnos még nem volt arra lehetőségük, hogy más játékosokkal cserélgessünk pokémonokat. Viszont ez hamarosan megváltozik.

Hirdetés

Valószínűleg sokan örülnek, hogy érkezik a kereskedés a Pokémon GO-ba, de van egy-két feltétele a dolognak, és nem kereskedhetünk majd össze-vissza. Az első ilyen az, hogy a másik játékos szerepeljen a barátlistátokon, ami egyébként szintén egy újítás. Ha ez megvan, akkor már csak az kell, hogy mindketten minimum 10-es szintűek legyetek, illetve közel tartózkodjatok egymáshoz, pontosabban 100 méteren belül. A csere végrehajtásához pedig Stardust kell majd, tehát ebből sem árt beraktározni.

Azt egyelőre még nem tudni, mikor érkezik ez az újdonság, de a rajongók biztosan örömmel fogadják majd. Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)