Hirdetés

Pokémon GO - nyáron megkapjuk a két legjobban várt újdonságot

|

A Niantic végre bejelentette, mikor jönnek a legendás lények és a játékosok közti csaták.

Hirdetés

Bár megjelenése óta folyamatosan bővül a Pokémon GO, két nagyon fontos dolog még mindig hiányzik a játékból: nem kaphatunk legendás pokémonokat és továbbra is csak edzőtermekben harcolhatunk, nincs játékosok közötti PVP. Nos, mindez idén nyáron megváltozik.

650 millió letöltés és 65 millió aktív játékos után is tudnak olyat ígérni a fejlesztők, ami után minden rajongó szíve megdobban. Most ugyanis hivatalosan megerősítették, hogy a nyár folyamán a Legendary ritkaságú pokémonok és a játékosok közti összecsapások is megérkeznek. Pontos dátumot egyelőre nem árultak el, valamint azt sem tudjuk, hogy az eddig bemutatott mindkét pokémon generáció megkapja-e legendás lényeit, vagy egyelőre be kell érnünk az Articuno, Zapdos és Moltres trióval, illetve Mew és Mewtwo párosával.

Ha a második generáció Legendary pokémonjai is csatlakoznak, akkor Lugia és Ho-Oh, valamint Raikou, Entei és Suicune feltűnésére érdemes számítani. 

A fentieken túl azt is hozzátették, hogy a Ingress példájából tanulva pontosan tudják, egy játék akkor marad fenn, ha lehetőség van a felhasználóknak szocializálódni és, tehát kapcsolatot tarthatnak fent egymással. Ezen a téren is fejleszteni szeretnék a jövőben a Pokémon GO-t.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)