Hirdetés

Pokémon GO - ilyenek lesznek a napi küldetések

|

Noha az adatbányászok már napokkal ezelőtt beharangozták, hogy jönnek a napi küldetések, most a Niantic hivatalosan is megerősítette és részletezte az új funkciót.

Hirdetés

Ahogy azt az adatbányászok megszellőztettek pár napja, a Pokémon GO egyik új frissítésében aktiválódik egy vadonatúj funkció, a napi küldetések, amelyek célja, hogy naponta visszacsalogassák a felhasználókat és erőfeszítéseiket bónuszokkal díjazzák. 

A legtöbb alkalmazással szemben a Pokémon GO-ban nem lesz elég annyi a napi küldetések teljesítéséhez és a díjak elnyeréséhez, hogy belépünk, majd megnyomunk egy gombot, hanem különböző, releváns feladatokat kell teljesítenünk, például befogni egy Pokémont vagy meglátogatni egy PokéStopot. Ezekért cserébe meghatározott mennyiségű XP és Stardust jár. Az alábbi listában megleshetitek, hogy fog kinézni ez a rendszer:

- Fogj be egy Pokémont minden nap (500 XP, 600 Stardust)

- Fogj be egy Pokémont egymást követő hét napon keresztül (2000 XP, 2400 Stardust)

- Látogass meg egy PokéStopot és pörgesd meg a Photo Discet minden nap (500 XP, néhány tárgy)

- Látogass meg egy PokéStopot egymást követő hét napon keresztül (2000 XP,  nagyobb mennyiségű tárgy)

A Niantic egyelőre nem árulta el, hogy mikor debütálnak pontosan a napi küldetések, de azt ígérik, hogy hamarosan megérkezik a következő frissítés. Mi a véleményetek erről?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)