Hirdetés

Pokémon GO - jöhetnek a napi küldetések?

|

Adatbányászok különös nyomokra bukkantak a Pokémon GO kliensében. Lehetséges, hogy a Niantic már régóta tervez egy küldetés rendszert.

Hirdetés

A Pokémon GO hamarosan napi küldetéseket kaphat, legalább is erre utalnak a nyomok, amiket a napokban adatbányászok nyertek ki az alkalmazásból. Több hivatkozást is találtak olyan feladatokra, mint a "a nap első fogása" vagy a "nap első Pokéstopja".

Az adatok szerint az ilyen küldetések inkubátorokkal jutalmaznák a Pokémon edzőket. Az még nem egyértelmű, hogy a keltetők garantált nyeremények-e vagy csak valamennyi esély van-e erre a fajta jutalomra.

Az adatbányászok szerint a napi küldetés rendszer majdnem teljesen kész van. Ha a Niantic úgy döntene, hogy holnap bekapcsolják, akkor már elvi szinten működne is. Persze az is lehet, hogy soha nem használják majd ki a rendszert, és csak egy régi fejlesztés maradványa ez.

Szerintetek ez még megmozgatná a játékosokat? Vagy már mindegy?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)