Hirdetés

Pokémon GO - jövő hónapban jönnek a második generációs pokémonok?

|

Azt már a megjelenés óta tudjuk, hogy a Niantic előbb-utóbb ráereszti a zsebszörnyek második generációját is a telefonjainkra, de azt nem gondoltuk volna, hogy mindez ilyen hamar eljöhet.

Hirdetés

Bár már rég nem tartunk ott, hogy ezrek rohangáljanak telefonba temetett arccal, de a Pokémon GO még mindig népszerű, és az unatkozó edzők már nagyon várják az új tartalmakat. A pletykák szerint nem is kell már sokáig kibírniuk.

A PokeVS kutakodott kicsit a játék kódjában és az ott talált adatok alapján arra számítanak, hogy jövő hónapban kapunk is 100 új pokémont a második generációból. Ez azért lesz nagyon jó mert Rattaták és Pidgeyk helyett Furretet és Hoothootot hajtunk majd.

Külön érdekesség, hogy az adatbányászok szerint nem csak új pokémonokat, de régóta várt lehetőségeket is kapunk nemsokára. A PVP harcok, a cserélgetés, és egy tamagochi szerű nevelői rendszer is a listán vannak. Az mondjuk nem tiszta, hogy ezek is a jövő hónapban vagy csak később, egymás után érkeznek-e.

Persze a fentiek közül semmit sem érdemes ígéretnek venni, lévén ezek talált adatokon alapulnak. Ne legyetek nagyon csalódottak, ha jövő hónapban még nem lesz Totodile a hátizsákban, de az biztos, hogy nincs már messze a második generáció.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)