Hirdetés

Pokémon GO - megvan a következő szponzorált esemény?

|

Elképzelhető, hogy közelebb van az új pokémonok érkezése, mint gondoltuk volna.

Hirdetés

Felgyorsultak az események a Pokémon GO háza táján. Pár napja beindult az új Pokémon tracker, és a Niantic egyre több hasznos frissítéssel dobja fel a nyár óta játékosszám tekintetében eléggé visszaeső alkotását. Sőt, a nemrég kiszivárogtatott infók szerint akár a következő szponzorált eseményre is hamarosan sor kerülhet.

A játékhoz kapcsolódó Reddit-oldalon már több kép is elterjedt, amelyek alapján december 8-án elindul a Pokémon GO és a Starbucks közös kampánya. A fotók szerint az Egyesült Államokban több Starbucks kávézó is speciális PokéStoppá vagy gymmé alakul majd át.

Aki betér egy Pokémonos Starbucks kávézóba, az speciális GO Frappuccinot is kap ajándékba. Ez pedig nem csak egy játékbeli tárgy lesz, hanem igazából is meg lehet rendelni majd az italt. A fórumokon megosztott nyomtatott anyag alapján viszont nem csak a kávéról van szó, hanem sokak szerint ekkor élesedhet a már pletykált második generáció is, ami több, mint 100 újabb zsebszörnnyel frissíti a játékot.

Várjátok már hogy új lényeg lepjék el a Pokémon GO-t?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)