Hirdetés

Pokémon Masters megjelenés - még a nyár vége előtt megkapjuk

|

A Nintendo új játékában kétfős párokból álló csapatot irányítva harcolhatunk majd a gép ellen.

Hirdetés

Ha mobilon szeretnénk a zsebszörnyekkel mókázni, akkor erre a legjobb választás a Pokémon GO, amivel szerencsére a mai napig szorgalmasan foglalkozik a Niantic. Hamarosan viszont érkezik egy másik csapat játéka, ami egészen érdekes játékmenetet ígér.

Hirdetés

A Nintendo és a DeNA közös játékában, a Pokémon Mastersben 3v3-as, valós időben zajló összecsapásokban vehetünk részt, és csapatunkat úgynevezett sync pairekből kell összeállítanunk. Egy mester és egy pokémon alkot egy ilyen párost, és a megjelenéskor összesen 65 duót gyűjthetünk össze, de később természetesen még többet kapunk. A játékban sajnos csak gépi ellenfelekkel küzdhetünk meg, viszont lesz online kooperatív mód, ami mindenképp sokat dob majd az élményen.

Időközben végre arra is fény derült, hogy a Pokémon Masters augusztus 29-én debütál Androidon és iOS-en, tehát már csak egy keveset kell várnunk, és indulhat is a vadonatúj kaland.

Hogy tetszik? Kipróbáljátok majd?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)