Hirdetés

Pokémon Sleep és még 13 új mobiljáték, amire érdemes figyelni

|

Itt a Pokémon játék, amit úgy játszhatsz, hogy alszol.

Hirdetés

Már azon játékok megítélése is vegyes, amiket nem kell aktívan játszani ahhoz, hogy történjen bennük valami, de a Pokémon Sleep egészen más, egészen új. Gyakorlatilag a Pokémon GO ellentéte: ahelyett, hogy ki kellene mozdulnunk, feladatunk otthon maradni, és aludni egy jót. Ki ne csinálná ezt szívesen, ugye?

Más is akad az e heti listán, például egy új Sonic játék, amit a Netflix előfizetői próbálhatnak ki.

Hirdetés

Kiemelt mobiljáték megjelenés

Pokémon Sleep (iOS, Android) - ingyenes

Az alvásfigyelés hasznos dolog, jó néhány alkalmazás van, ami képes követni, elég mélyen alszunk-e, mikor vagyunk mély álomban, és mikor forgolódunk az ágyban, és tippeket is adnak a nyugodtabb éjszakákért és a nappali fittség elérése érdekében. A Pokémon Sleep az alvást még játékosítja is: beállítunk egy ébresztőt, a telefont a párnánk mellé tesszük, és minél többet alszunk, annál több lény jelenik meg mellettünk. Vannak célok, nevelhetünk Snorlaxot, és persze fontos infókat kaphatunk alvásunk minőségéről.

További mobiljáték megjelenések

Arena Breakout (iOS, Android) - ingyenes

Blazing Snake (iOS) - 1490 Ft

Castaway Station (iOS) - 1990 Ft

DC Heroes & Villains: Match 3 (iOS, Android) - ingyenes

A folytatáshoz lapozz a következő oldalra!

Oldalak: 1 2 3

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)