Hirdetés

Pokémon X/Y bejelentve 3DS-re

|

Itt a VI. generációs Pokémon, és vele együtt érkezik a két legújabb játék, immár 3DS-re!

Hirdetés

Ma reggelre a Nintendo végre lerántotta a leplet a múlt hét óta ígérgetett, a Pokémon franchise-t érintő nagy bejelentésről. A rajongók legnagyobb örömére bejelentésre került a legújabb Pokémon játék-páros, a Pokémon X és Pokémon Y, melyek végre egy platformmal feljebb lépve, már a Nintendo 3DS-re érkeznek még idén. Ez a két játék indítja útjára a 6. generációt, és az új platformhoz hűen most már a régi kedves 2D-s nézetünknek is búcsút inthetünk, beköszönt a 3D korszaka a Pokémonba is!

A bemutatkozó videóban eddig csak 5 féle Pokémont láthattunk, akik közül az első három (Chespin (grass), Fennekin (fire) és Froakie (water)) valószínűleg az új generációs kezdő-trió lesz, míg a másik kettő a két új legendary Pokémon lesz (valószínűleg X és Y). Eme lények bemutatásánál már megvillantották az új 3D-s grafika képességeit, amik tényleg impozánsan néznek ki. Az új, franciás területek (még egy Eiffel-tornyot is látni) gyönyörűen kidolgozottak, és eléggé eltérőek az eddig megszokott helyszínektől, de egy vérfrissítés csak jót tehet. A csaták is végre teljesen 3D-s környezetben játszódnak, ami már körülbelül 1997 óta a rajongók nagy álma volt.

 

A Pokémon X/Y az ígéretek szerint már idén októberben elérhetővé válik, és ami a legfontosabb, most először világszerte egy időpontban, tehát végre nem kell több hónapot várni a japán kiadás után!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)