Hirdetés

PS Vita - Új firmware, új problémák

|

A PSone Classic játékokhoz vezető út le van zárva, kérjük forduljon Playstation 3-ához.

Hirdetés

Megjött az 1.8-as frissítés, ami új problémákat is hozott magával. Több Playstation Vita tulaj is találkozott a problémával, miszerint nem tudnak PSone Classic játékokat letölteni közvetlenül a készülékükre. A sokaknál előforduló probléma azonban áthidalható, ha az alany rendelkezik egy Playstation 3-al. Ha ugyanis arra tölti le a játékot és teszi át a PS Vita-ra, akkor elvileg működik.

 

A probléma csak az, hogy nagy valószínűséggel nem minden PS Vita tulaj rendelkezik egyúttal egy Playstation 3-al is, így nekik elég idegölő lehet ez a probléma - már ha épp a PSone Classic játékokra vannak rákattanva. Remélhetőleg a Sony hamarosan orvosolja ezt a hibát. Jelezd, ha Te is tapasztaltad ezt a hibát.   

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)