Hirdetés

Resident Evil tartalmak jönnek a PUBG Mobile-ba

|

A Resident Evil 2 remake-jének érkezése kapcsán működik együtt a PUBG Corp. és a Capcom, így a zombis franchise a PlayerUnknown's Battlegrounds hordozható változatában vendégszerepel majd.

Hirdetés

Nemrég a DC-vel dolgoztak együtt a PlayerUnknown's Battlegrounds készítői, hogy egy másik univerzumból hozzanak be ismerős tartalmakat a battle royale élménybe, ezt követően pedig nemrég egy újabb együttműködést jelentettek be. A PUBG Mobile egyik nagy profi tornája tegnap zárult le Dubajban, a döntő napján pedig több érdekes hírt is közzétettek az alkotók.

Hirdetés

Számunkra talán nem olyan fontos az az információ, miszerint arab nyelvű kliens és közel-keleti szerverek érkeznek a PUB Mobile-hoz, az, a Capcommal kötött megállapodás viszont annál inkább, ami a Resident Evil 2-höz kapcsolódó tartalmakat ígér. Mivel a tegnap megosztott teaser videón csupán a horrorklasszikus remake-jéből készült felvételeket láthatunk, azt egyelőre még nem tudjuk, hogy milyen zombis tartalmak érkeznek majd a hordozható PlayerUnknown's Battlegroundsba, ahogy azt sem, mikor számíthatunk rájuk. Mindenesetre a tweetben azt olvashatjuk, "nagyon hamar" sor kerül a keresztpromócióra, ami nem olyan meglepő, hiszen az újragondolt Resident Evil 2 bő két hónap múlva, január 25-én érkezik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)