Hirdetés

PUBG Mobile - itt is megnyílt az új havas csatatér

|

Egy apró, 140 MB-os letöltés után már a zsebedben is magaddal viheted Vikendit a maga havas harcterével.

Hirdetés

Egy pár napja már kint van a PUBG Mobile 0.10.0-s verziója, de Vikendi egészen mostanáig zárva maradt. Ma ez változott, és már mindenki mehet ünnepi hangulatban a havas mezőre lövöldözni egymást.

Hirdetés

Ahhoz, hogy játszhass az új csatatéren, le kell töltened egy 140 MB-os adatcsomagot így legalább a Vikendin vívott első csatádat jobb, ha egy WiFi hálózatra csatlakozva játszod le. A pálya egyébként még a kis képernyőn is meglehetősen jól néz ki, és a pálya-exkluzív motoros szánkóval kifejezetten laza keresztülmenni rajta.

A PUBG Mobile a PlayerUnkown's Battlegrounds játék ingyenesen játszható mobilos verziója, ami letölthető iOS-es és Androidos készülékekre.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)