Hirdetés

Rage hivatalos megjelenési dátum

|

Ha már QuakeCon, akkor legyen valami jóság is. A ZeniMax nyilvánosságra hozta az id posztapokaliptikus shooterének megjelenési dátumát.

Hirdetés

Még 13 hónapot kell várnunk arra, hogy személyesen is átélhessük, milyen világégés utáni jövőt képzeltek el a Rage dizájnerei.



Az id Software védjegyének számító - mára sokak szemében elavult - klausztrofób folyosóharcot nyitottabb pályákkal, autós betétekkel és megannyi extrával (kereskedelem, fegyverkészítés) megbolondító Rage a kiadó tervei szerint 2011. szeptember 13-án jelenik meg Észak-Amerikában, míg az európai játékosok két nappal később indíthatnak rohamot a játékot forgalmazó üzletek ellen. A QuakeCon alatt tartott prezentáció során mindenki meggyőződhetett róla, hogy a játék simán hozza a másodpercenkénti 60 képkockás frissítést mindegyik platformon, még iPhone-on is.

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)