Hirdetés

Rainbow Six SMOL és még 11 új mobiljáték, amire érdemes figyelni

|

A terrorelhárítók összementek és cukik lettek, de már a Warframe is játszható mobilokon - izgalmasabb hét van mögöttünk.

Hirdetés

Amikor a Ubisoft bejelentette, hogy a Netflixszel együttműködésben számos játékot készít, még csak ködös elképzeléseink voltak arról, mire számíthatunk, és - talán érthető módon - nem volt a tippjeink között egy aranyos Rainbow Six játék. Az együttműködés keretében jelent meg egyébként korábban a Valiant Hearts: Coming Home és a Mighty Quest Rogue Palace, illetve ígértek egy Assassin's Creedet is, de a Rainbow Six: SMOL-ról nem tettek említést.

Mindenesetre örülünk, hogy van, két keményebb Siege meccs között pont elő lehet kapni. Jutott a hétre más érdekesség is, görgessetek tovább a teljes listáért!

Hirdetés

Kiemelt mobiljáték megjelenés

Rainbow Six: SMOL (iOS, Android) - Netflix előfizetéshez kötött

Nyomokban tartalmazza a Siege elemeit a SMOL, mégis más élményt nyújt, amit játékos külseje is sugall. Ez ugyanis egy roguelite, amiben a már ismert terrorelhárítókkal kell bombákat hatástalanítani, túszokat menteni, mészárolni, rombolni és lopakodni - épp amit a helyzet megkíván. Rajtunk áll, hogy csendben vagy hangosan közlekedünk-e. Mivel a Netflix előfizetői számára érhető el, nincsenek benne mikrotranzakciók.

További mobiljáték megjelenések

Arcado Champs: Tower Defense (iOS, Android) - ingyenes

BROK the InvestiGator (iOS, Android) - ingyenes

Button City (iOS, Android) - 1990 Ft

Close Cities (iOS, Android) - ingyenes

A folytatáshoz lapozz a következő oldalra!

Oldalak: 1 2

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)