Hirdetés

Rayman Origins - márciusban jön 3DS-re

|

A fantasztikusra sikeredett, a kasszáknál azonban befürdött Rayman Origins a 3DS-en is kipróbálja magát.

Hirdetés

Sajnálatos dolog, amikor egy kiváló és szórakoztató játék, melybe a fejlesztők szívüket-lelküket beleadták, és a játékújságírók is elismerően nyilatkoztak róla a játékosok tetszését valamiért nem nyeri el.

A 3DS-sel rendelkező játékosokhoz ezidáig azonban még nem jutott el a Rayman Origins, de már csak március tizenhatodikáig kell várniuk, legalábbis akkor, ha Európában szeretnék megvásárolni. Az Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra megjelent verzió tavaly novemberben látott napvilágot, és jelenleg is 88 százalékon áll Metacritic-en, a legrosszabb értékelés amit kapott 60%. Kíváncsian várjuk, hogy a 3D effektek mennyit dobnak a játékon.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)