Hirdetés

Ready Set Golf és még 7 új mobiljáték, amire érdemes figyelni

|

Néha épp egy egyszerű, de jól kinéző golfjáték esik jól az embernek.

Hirdetés

Nem volt őrülten mozgalmas az elmúlt hét mobiljátékos fronton, de nem is kell mindig ömleniük az újdonságoknak. A héten kiemeltként egy golfjátékot választottunk, mert nem tudjuk megunni, és ezzel együtt ismét szívből ajánljuk a What the Golf?-ot, ami teljesen szürreális élmény, fantasztikus, tíz órát simán bele lehet süllyeszteni. 

Hirdetés

Kiemelt mobiljáték megjelenés

Ready Set Golf (iOS, Android) - ingyenes

Golfjátékból akad bőséggel mobilon, de a Ready Set Golf minőségibbnek tűnik a legtöbbnél. Különlegessége, hogy barátainkkal együtt golfozhatunk, és az a feladat, hogy náluk hamarabb juttassuk a lyukba a labdát válogatott pályákon. Egyszerre akár nyolcan is megmérkőzhetnek.

További mobiljáték megjelenések

Adventure to Fate Lost Island (iOS) - 1990 Ft

Another Bar Game (iOS) - 1490 Ft

Downpour - make a game (iOS) - ingyenes

Ghost in the Mirror (iOS, Android) - 1790 Ft / 1490 Ft

A folytatáshoz lapozz a következő oldalra!

Oldalak: 1 2

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)