Hirdetés

Resident Evil 4 és még 8 új mobiljáték, amire érdemes figyelni

|

A márciusban PC-re és konzolokra megjelent Resident Evil 4 remake-et ma már iPhone-okon is játszhatjuk, de nem ez az egyetlen újdonság mobilon.

Hirdetés

Azt nem állítanám, hogy optimális a Resident Evil Village-et iPhone 15 Prón játszani, főleg nem az érintőképernyős irányítással, de a tény, hogy működik, egy izgalmas jövőt vetít előre. Bár a Death Stranding és az Assassin's Creed Mirage csak jövőre jönnek iOS-re, a Capcom szorgosabb volt, és már a Resident Evil 4-et is elhozta a legfrissebb Apple csúcsmobil, valamint az M-es chippel szerelt iPadek tulajdonosainak (és mellékesen a Maceseknek is). Egy próbát ingyen is tehetünk vele.

Akinek nincs hozzá megfelelő eszköze, ne szomorkodjon, találhat majd mást.

Kiemelt mobiljáték megjelenés

Resident Evil 4 (iOS) - 10 290 Ft

Az év egyik legjobb játéka lett a Resident Evil 4 remake-je, ami egy teljesen modern kalandot kínál a 2005-ös eredeti alapjaira építve. Leon S. Kennedy szerepében hat évvel a Raccoon City-i események után egy spanyol faluban járhatunk utána annak, mi lelte a helyieket. Ingyen kipróbálható, a teljes változat most féláron kapható, de január 17-től sokkal drágább lesz.

Hirdetés

További mobiljáték megjelenések

Born Again Online (iOS, Android) - ingyenes

Derby Madness (iOS) - ingyenes

Ebenezer and The Invisible World (iOS) - 3990 Ft

Endless Wander - Roguelike RPG (iOS, Android) - ingyenes

A folytatáshoz lapozz a következő oldalra!

Oldalak: 1 2

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)