Hirdetés

Return to Monkey Island és még 14 új mobiljáték, amire érdemes figyelni

|

A legendás sorozat kiváló új részét már mobilokon is játszhatjuk, és kapnak valamit A vezércsel rajongói is.

Hirdetés

Nem mindig örülünk, ha egy régen népszerű, de aztán évekre félretett sorozatot újraélesztenek, ám úgy, ahogy a Return to Monkey Islanddel még egy utolsó kalandra elkísérhettük Guybrusht és barátait, úgy érdemes visszahozni szériákat. A kalandjátékot e héttől már mobilokon is játszhatjuk, higgyétek el, tényleg érdemes, ha a műfaj nem idegen számotokra, és a jó humort sem vetitek meg.

Sok mindent hozott még az elmúlt néhány nap, lássuk is, miből válogathatunk frissen.

Hirdetés

Kiemelt mobiljáték megjelenések

Return to Monkey Island (iOS, Android) - 4490 Ft

Ron Gilbert és csapata tavaly adta ki a Monkey Island sorozat új részét, ami a Monkey Island 2: LeChuck's Revenge történetét folytatja. Régi ismerősök és új arcok is feltűnnek a kalózos kaland során, kreatív fejtörőket kell megoldanunk. Az alkotók fogták a kalandjátékok jellegzetes elemeit, és amennyire tudták, modernizálták azokat, hogy kiváló élményben legyen része mind a műfajt és a sorozatot régről ismerőknek, mind azoknak, akik mostanában ismerkednének vele.

További mobiljáték megjelenések

A Monster's Expedition (iOS) - 4490 Ft

Ace Fishing: Crew (iOS, Android) - ingyenes

Dragon Nest 2: Evolution (iOS, Android) - ingyenes

Family Chess (iOS) - 999 Ft

A folytatáshoz lapozz a következő oldalra!

Oldalak: 1 2 3

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)