Hirdetés

Így néz ki a League of Legends mobil verziója

|

Előkerült egy videó a League of Legends készülő mobilos változatából, amelyből kiderül néhány érdekes, eddig nem ismert részlet.

Hirdetés

Akármennyit változtak az elmúlt néhány évben a videojátékos trendek, a League of Legends továbbra is a világ egyik legnépszerűbb játéka, viszont sok vetélytársával ellentétben a LoL megjelenése óta nem tette tiszteletét semmilyen más platformon a PC-n kívül. Ez viszont hamarosan megváltozik, hiszen a Tencent jelenleg is dolgozik a játék mobil verzióján, most pedig meg is nézhetünk egy videót ebből a változatból.

Hirdetés

A napokban nem csak képek szivárogtak ki a Tencent készülő portjából, hanem egy rövid videó is, így még ha hivatalos információkat nem is kaptunk, elég sok következtetést le tudunk vonni ez alapján. Az első és legfontosabb, hogy a videóban csak 27 hős látható, azok is inkább olyanok, amelyek skillshotokra, spellekre építkeznek vagy pedig automatikusan tudják becélozni az ellenfeleiket.

Ez persze valószínűleg nem azért van így, mert a fejlesztők lusták, hanem mert valószínűleg így próbálják igazítani a játékot a mobil platform jellemzőihez. Nem ez az egyetlen változtatás, ami ennek érdekében történt,  ha megnézzük a videót, a PC-s verzióval ellentétben rögzítve van a kamera, ami érthető, hiszen elég nehézkes lenne, ha két virtuális analóg karral próbálnánk meg egyszerre irányítani a karaktert és a kamerát, miközben a többi ujjunkkal próbálunk képességeket használni.

Persze még ezekkel a változtatásokkal együtt is elég zsúfoltnak érződik a képernyő a hozzáadott virtuális gombokkal, szóval könnyen elképzelhető, hogy hiába a sok trükk, továbbra is inkább a nagyobb fajta képernyőkön fog igazán jól működni ez a játék.

Ti mit gondoltok? El tudjátok képzelni, hogy mobilon élvezhető legyen a League of Legends?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)