Hirdetés

River City Girls és még 12 új mobiljáték, amire érdemes figyelni

|

A Netflix is bővült, de nem csak ők adnak már játékokat előfizetés mellé.

Hirdetés

Nem csak a Netflix kínál már sorozatok és filmek mellett játékokat is előfizetésével: elstartolt a Crunchyroll Game Vault, az animékre fókuszáló szolgáltatás játéktára, amiben egyelőre öt játék található meg, és ezek mindegyike mobilon játszható. Az alábbi lista elején megtaláljátok őket, de ha nem akartok megint egy előfizetéses játéktárat, válogathattok az ingyenes vagy egy összegben kifizethető újdonságok közül is.

Hirdetés

Kiemelt mobiljáték megjelenések

River City Girls (iOS, Android) - Crunchyroll előfizetéshez kötött

Más platformokon már bemutatkozott és egész jó értékeléseket kapott a River City Girls, egy oldalnézetes beat-'em-up, amiben River City utcáin kell két hősnővel, Misakóval és Kyokóval szétszedni mindenkit, aki megakadályozná őket Kunio és Riki, a pasijaik megmentésében. Két bluetooth kontroller csatlakoztatásával kooperatívan is játszható.

További mobiljáték megjelenések

Crunchyroll Behind the Frame (iOS, Android) - Crunchyroll előfizetéshez kötött

Crunchyroll Captain Velvet Meteor (iOS, Android) - Crunchyroll előfizetéshez kötött

Crunchyroll inbento (iOS, Android) - Crunchyroll előfizetéshez kötött

Crunchyroll Wolfstride (iOS, Android) - Crunchyroll előfizetéshez kötött

A folytatáshoz lapozz a következő oldalra!

Oldalak: 1 2 3

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)