Hirdetés

Egy napot sem bír ki a telefonod vagy tableted akksija? Tudunk egy megoldást

|

A legtöbb okostelefon egy töltéssel legfeljebb egy napot bír, és aktív használat mellett ez sem garantált. Ha nincs lehetőségünk nap közben tölteni, az APC Mobile Power Pack segíthet.

Hirdetés

Míg a régi mobiltelefonokat akár egy hétig is használhattuk egyetlen töltéssel, az okostelefonokkal és egyéb okoseszközökkel más a helyzet. Folyamatosan nyomkodjuk őket, telefonálás mellett üzeneteket, e-maileket küldünk és fogadunk, híreket olvasunk, zenét hallgatunk, sportolásnál mindenféle dolgokat mérünk, vagy épp játszunk. Ez mind-mind meríti az akkumulátort, pár óra használat után aggódhatunk, hol és mikor fogjuk tudni újratölteni a készüléket.

Ez a probléma a mindennapokban is előjön, de általánosabb, hogy a hosszú utazások, kirándulások során egyszerűen nincs lehetőségünk arra, hogy eszközeinkbe életet leheljünk. Megnézünk egy, legfeljebb két filmet, és hopp, a töltöttség máris nullán áll, az út további részében pedig legfeljebb a tájban gyönyörködhetünk.

Erre kínál megoldást a Schneider Electric APC Mobile Power Pack családja. A könnyű, kényelmesen zsebrerakható és nem utolsósorban dizájnos tápegységekkel lényegesen több ideig használhatjuk eszközeinket. Az M5 modell 5000 mAh teljesítményű, egy átlagos okostelefont kétszer tudunk újratölteni vele, míg az M10-es, 10000 mAh-s változat egy tabletbe vagy négy okostelefonba képes újra életet lehelni.

Az eszközöket áramkör-védelmi modulokkal szerelték fel, így védve vannak az idő előtti meghibásodás, a túlmelegedés, az akkumulátor túláram, az USB túlterhelés vagy a rövidzár, illetve gyors önkisülés ellen. Az APC Mobile Power Packeket úgy alakították ki, hogy töltöttségüket hosszútávon megőrizzék, így ha a nap végén maradt még bennük szufla, nem szükséges hazaérve újra feltöltenünk őket. A töltés egyébként nem tart sokáig: az M5 átlagosan 4 óra, az M10 8 óra alatt éri el a teljes töltöttségi szintet. Ha egy megbízható, tartós, külső akkumulátort szeretnétek, mindkettő tökéletes választás.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)