Hirdetés

Shadow and Bone Enter the Fold és még 10 új mobiljáték, amire érdemes figyelni

|

Van abban valami megmosolyogtató, hogy akkor jelenik meg az Árnyék és csont játékváltozata, amikor bejelentik a sorozat befejezését.

Hirdetés

Vajon előfordulhat az, hogy a Netflix korábban elkaszált sorozatai játékként térnek majd vissza, vagy csak véletlen egybeesés, hogy pont most jelent meg a Shadow and Bone videojátékos spin-offja a szolgáltató kínálatában, amikor megtudtuk, a második évaddal véget ér a széria

Valószínűleg később derült ki utóbbi infó, hiszen játékot fejleszteni nem kis idő, az Enter the Fold már biztosan készült egy ideje. Mindenesetre legalább vigasztalódhatnak vele a rajongók.

Hirdetés

Kiemelt mobiljáték megjelenés

Shadow and Bone Enter the Fold (iOS, Android) - Netflix előfizetéshez kötött

A Grishaverse sorsának alakulását az Árnyék és csont második évada után már nem követhetjük nyomon, de a most kiadott játékban formálhatjuk egy kicsit. Az Enter the Foldban döntéseket kell hoznunk Alina, Jesper, Sturmhond és Kirigan tábornok szerepében, miközben felfedezzük az első két évad cselekménye között zajló sztorit, ismerős arcokkal és új ellenfelekkel küzdünk meg, minijátékokat játszunk és felfedezünk. A széria rajongóinak, akár a könyvek, akár a sorozat miatt lettek azzá, erősen ajánlott.

További mobiljáték megjelenések

Bid Wars 3 - Auction Tycoon (iOS, Android) - ingyenes

Bubble Rangers (iOS, Android) - ingyenes

Cyber Rebellion (iOS, Android) - ingyenes

Dice Quest: King's Tale (iOS, Android) - ingyenes

A folytatáshoz lapozz a következő oldalra!

Oldalak: 1 2

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)