Hirdetés

Shin Megami Tensei IV - érkezik az európai verzió

|

A Nintendo 3DS-re megjelent Shin Megami Tensei IV szerepjáték nemsokára Európában is megjelenik, miután Japánban és Amerikában már rengeteg rajongót szerzett.

Hirdetés

A Shin Megami Tensei sorozat már 2003 óta nem kapott tisztességes folytatást, egészen a tavalyi év közepéig, amikor is a negyedik rész befutott Japánban és Amerikában. Most az Atlus jóvoltából azt is megtudhattuk, hogy mikor ér el hozzánk is a Shin Megami Tensei IV.

Az Atlus maga adja ki az SMTIV-et, a Nintendo eShopon keresztül. Az ár egyelőre még nem ismert, de a megjelenés valamikor az év harmadik negyedében várható. A kiadás csak angol nyelvű változatot tartalmaz majd. Az európai megjelenéssel kapcsolatosan még vannak ismeretlen tényezők, például a DLC-k elérhetőségei, és árai, de ezekről is értesít majd minket az Atlus, ha eljön az ideje.

A játékos lesz egyébként a Samuraioknak, akik jelenleg Mikado Keleti Királyságát védik. Mint friss beavatottnak kell megküzdened majd rengeteg démonnal, akik a birodalom vesztét akarják. Ti beszerzitek majd a Nintendo 3DS-exkluzív címet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)