Hirdetés

Shine Runner teszt

|

Mocsárjárós száguldozás az Egyesült Államokban.

Hirdetés

Mindig is ki akartam próbálni a mocsárjárókat, amik hátulján egy hatalmas propeller van, és többnyire mocsarakban közlekednek vele az Egyesült Államok déli területein. Erre nem nyílt alkalmam eddig, és a továbbiakban sem látok rá sok esélyt, ellenben itt a Vector Unit legújabb játéka, a Shine Runner, melynek köszönhetően betekintést nyerhetünk az egyszeri emberek gazdasági életébe.

A játék érdekessége, hogy bár első látásra versenyjátéknak tűnik, nem sok köze van a versenyzéshez, hacsak ezalatt nem a gazdasági versenyt értjük. A Shine Runnerben az a cél, hogy tíz nap alatt a lehető legtöbb pénzt gyűjtsük össze. Pénzt többféle módon szerezhetünk: a boltok közötti úton felvehetünk pénzeszsákokat, a menetek végén elért időeredményünkért szintén kapunk pontot, de elsősorban a boltokban történő bizniszeléssel gazdagodhatunk meg. Az árak állandóan változnak, hol drágábbak, hol olcsóbbak lesznek a termékek, nekünk pedig úgy kell vásárolni és eladni, hogy minél nagyobb legyen a 10 nap végén a haszon.

Az élvezetet nem csak a remekül megalkotott kereskedelmi rendszer, hanem a szépen megrajzolt grafika, és maga a száguldás élménye is fokozza. A legnagyobb poén a szinte teljes mértékben rombolható környezet: belehajthatunk csirkeólakba, stégekbe, aligátorokba és persze más mocsárjárókba, amikért pénz ugyan nem jár, de achievementeket szerezhetünk ámokfutásunkkal.

Sajnos ennyiben kimerül a játékmenet, két-három végigjátszás után könnyen megunható. Miután letelt a 10 nap összegződik a pénz, és kezdhetjük elölről. Ha nem rajongunk az achievementekért, akkor fél órán belül abbahagyjuk és nem is nézünk rá vissza többet. Persze szép és szórakoztató, de egyelőre kevésnek érzem. A Shine Runner alapvetően iPhone 4S-re és iPad 2-re van optimalizálva, de iPhone 3GS-en, iPhone 4-en, első generációs iPaden és harmadik generációsnál újabb iPod touch-okon is működik. Ha a régebbi készülékeken lassulást tapasztalnánk, az nem probléma, a textúra részletessége állítható. Egyelőre 0.79 euróért lehet megvásárolni, elképzelhető, hogyha bővítik az ára is felmegy.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)