Hirdetés

Sid Meier’s Railroads! és még 8 új mobiljáték, amire érdemes figyelni

|

Ha a te rózsád is vasutas, mutasd meg neki Sid Meier klasszikusát!

Hirdetés

Stratégiai és tycoon játékokat mobilra átültetni több okból is szuper gondolat. Egyrészt az érintőképernyős irányítás tökéletes ezekhez, intuitívan zoomolhatunk, gyorsan intézhetjük dolgainkat a kezelőfelületen, másrészt pedig ezen műfajok játékainak jellemzően nincs túl nagy erőforrásigényük.

A Feral Interactive a Total War játékok után a Sid Meier's Railroadst is átpakolta, ez e heti kiemeltünk, de akadnak még izgalmas alkotások lejjebb.

Hirdetés

Kiemelt mobiljáték megjelenések

Sid Meier's Railroads! (iOS, Android) - 3990 Ft / 3999 Ft

A Feral Interactive mobilokra is elhozta Sid Meier vasutas klasszikusát, amiben vasútvonalakat fektethetünk a világ vezetőivel és az iparág nagyágyúival versenyezve. Tizenhat szcenárió vár megoldásra, 40 vonatot kelthetünk életre, aki pedig lazán akar építgetni, a Train Table módban teheti ezt meg nyomás nélkül.

További mobiljáték megjelenések

A Pretty Odd Bunny (iOS, Android) - 1490 Ft

An Elmwood Trail (iOS, Android) - ingyenes

Everlife (iOS) - ingyenes

Higan: Eruthyll (iOS, Android) - ingyenes

A folytatáshoz lapozz a következő oldalra!

Oldalak: 1 2

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)