Hirdetés

Sid Meier's Ace Patrol: Pacific Skies - érkezik a folytatás

|

Steamre és iOS-re érkezik a közkedvelt Sid Meier's Ace Patrol folytatása, a Pacific Skies.

Hirdetés

A 2K Games és a Firaxis Games körökre osztott stratégiai játéka, az Ace Patrol folytatódik és a sikerre - bár ez lassan már közhellyé válik - ismét Sid Meier neve a garancia.

Kifejezetten kedveltük a Sid Meier's Ace Patrol-t és remélhetőleg a Pacific Skies névre hallgató második részt is szeretni fogjuk, amely az első világháborúban a Csendes-óceán légterében játszódik és legendás történelmi csatákat nyomhatunk végig segítségével. A korábban megkedvelt játékmenet megmarad, de kapunk újdonságokat is, mint például a teljesen testre szabható pilóta profil, vadonatúj skillek, fejlesztések és manőverek, de azt is megválaszthatjuk, hogy amerikai vagy japán vadászgépekbe pattanunk inkább.

A Sid Meier's Ace Patrol: Pacific Skies megjelenéséről nincs hír, de a Firaxis szerint még idén ősszel számíthatunk rá PC-re és iOS eszközökre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)