Hirdetés

Sine Mora - megérkezett a PS3 és PS Vita változat

|

A magyar fejlesztésű side-scroller játék mostantól a Sony konzoljaira is megvásárolható.

Hirdetés

Szépen, lassan már szinte bárhol, bármin játszhatunk a magyar Digital Reality által fejlesztett, 2D-s shoot ’em up játékkal. Röviddel a PC-s debütálás után már a PS3-ra és a PS Vita-ra is is megjelent a Sine Mora, ami ráadásul extra tartalmakkal bővült, mindkét platformon.

A PS3-ra megvásárolható kiadás extrája a challange mód, aminek lényege, hogy újra végigjátszhatjuk a történet egyes pályáit, kicsit rövidítve, átalakítva, az akcióra kiélezve. A Vita verzió kiegészült az érintő képernyő nyújtotta extra irányítási lehetőségekkel, illetve mindkét átirat egy vendégszereplővel gazdagodott, aki Wilhelmina Muller az Under Defeat című játékból.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)