Hirdetés

Six Guns - a Gameloft Red Dead Redemption-klónja

|

A Gameloft halomra gyártja a jobbnál-jobb játékokat, amelyek nagy sikernek is örvendenek a mobil platformokon.

Hirdetés

Azonban nehéz nem észrevenni, hogy egyes ötletek más, élvonalbeli konzolos játékoktól származnak. A N.O.V.A. például a Halora, az Asphalt a Burnoutra, a Gangstar sorozat pedig tagadhatatlanul a Grand Theft Auto játékokra ütött.

A Gameloft legújabb üdvöskéje a valamikor október-november folyamán iPhone-ra, iPod touch-ra és iPadre érkező Six Guns, amely a Rockstar western témájú sikerjátékától, a Red Dead Redemptiontől örökölte kinézetét és játékmenetét. Egy hátulnézetes akciójátékról van szó, melyben nem csak gonosz banditákkal, de vérfarkasokkal, zombikkal, vámpírokkal és egyéb barátságtalan teremtményekkel is szembe kell majd néznünk. Az a jó a Gameloft játékokban, hogy ugyan kétségtelenül másolnak, de színvonalas játékokat készítenek, melyek így vagy úgy, de örömet tudnak okozni. Meglátjuk, a Six Guns-nak ez mennyire sikerül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)