Hirdetés

Slashy Souls - kritikán aluli a mobilos Dark Souls

|

Nem tudjuk, kinek az ötlete volt, de ez a mobilos spin-off nem sült el valami jól.

Hirdetés

Másfél hónap múlva jelenik meg a Dark Souls III, a várakozás perceit enyhítendő pedig érkezik egy mobiljáték is, de a széria rajongói jobb, ha távol tartják magukat tőle.

A From Software bevonása nélkül, a Namco Bandai és a GameStop partnerségével született meg a holnap Androidra és iOS-re is megjelenő Slashy Souls, amely mobilos környezetben próbálja visszaadni a Dark Souls életérzést. A játékról olyanokat írnak, mint hogy "elképesztő 16-bites játékmenet", "rettenetes bossharcok", "különleges fegyverek és varázslatok", illetve "fondorlatos csapdák és akadályok". A játékmenet meg így néz ki:

Inkább olyan az egész, mint valami sárgakazettás játék '95-ből, amit a piacon vettél, mert a menő matrica alapján azt hitted, hogy valami menő játék lesz, aztá otthon szomorúan konstatáltad, hogy átvertek. Minket nem győzött meg

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)