Hirdetés

Slayaway Camp 2 és még 9 új mobiljáték, amire érdemes figyelni

|

Meglepő módon nem álltak rá annyira a mobiljáték-fejlesztők a halloweenre, mint szoktak.

Hirdetés

Jellemző, hogy az ünnepek környékén megszaporodnak a tematikus játékok, de most sem horrorból, sem halloweeni témájú alkotásból nem érkezett kiugróan sok. Frissítések azonban vannak bőséggel, úgyhogy akit elkap a hangulat, nézze meg, néhány korábbi kedvencét nem bővítették-e épp.

Azért a kiemelt játékunkban van némi vér és mészárlás, jövő héten pedig jön a Resident Evil Village iPhone 15 Prókra, úgyhogy nem panaszkodhatunk hiányra.

Hirdetés

Kiemelt mobiljáték megjelenés

Slayaway Camp 2 Netflix & Kill (iOS, Android) - Netflix előfizetéshez kötött

A Netflix előfizetői egy egyszerre aranyos és véres logikai-ügyességi játékkal hangolódhatnak a szellemek éjszakájára: a Slayaway Camp 2-ben filmek helyszíneire kerülünk, ahol el kell intéznünk a lehetséges áldozatokat. Nem horror, inkább megmosolyogtató, de a műfaj rajongói az utalásokat külön értékelni fogják.

További mobiljáték megjelenések

The Birdcage 3 (iOS) - ingyenes

Funtasia (iOS) - 1490 Ft

Granny Pills: Defend Cactuses (iOS) - ingyenes

Island Farm Adventure (iOS, Android) - ingyenes

A folytatáshoz lapozz a következő oldalra!

Oldalak: 1 2

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)