Hirdetés

South Park-os mémnek indult, most tényleg megjelenik Butters Hello Kitty-játéka

|

Buttersnek végre nem kell World of Warcraftoznia, tényleg jön a Hello Kitty Island Adventure.

Hirdetés

Sok emlékezetes részt kitermelt már a South Park széria, de kétségtelenül a legjobbak között van az a 2006-os epizód, melyben a srácok teljesen ráfüggtek a World of Warcraftra, egy troll azonban folyamatosan megölte a karakterüket. A kis csapat végül összefogott, és együttes erővel szálltak szembe a gaz ellennel, a nagy összecsapás előtt pedig Cartman eligazítást tartott a gyerekeknek.

Itt derült ki többek között az is, hogy Butters hiába ül egész nap a számítógépe előtt, ő igazából nem a World of Warcraftot nyúzza, hanem a Hello Kitty Island Adventure-rel játszik.

Hirdetés

A legendás jelenet egészen pontosan így festett:

Szegény Buttersnek nem volt sok választása, neki is meg kellett vennie a WoW-ot, és még törp karaktert sem indíthatott, mivel az Cartman privilégiuma volt. A jelenet azóta mémesedett, TikTokon egy csomó videó dolgozta fel a hanganyagát. A sokat szekált kissrác azonban most, 17 évvel később nagyon boldog lehet, hiszen úgy hozta a sors, hogy tényleg jön egy Hello Kitty Island Adventure című játék.

Egészen pontosan Apple Arcade-re érkezik Sunblink játéka. Első ránézésre a Hello Kitty Island Adventure úgy fest, mint egy Hello Kitty tematikájú Animal Crossing, és meg kell hagyni, tényleg nagyon cuki.

Ha valaki Butters példáját akarja követni, és World of Warcraft helyett inkább a Hello Kitty Island Adventure-re nézne rá, akkor iPhone-on, iPaden, Macen és Apple TV-n teheti ezt meg.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)