Hirdetés

Jött egy Star Wars mobiljáték, ami nem a hősökről szól

|

A legújabb hordozható Star Wars játék a Puzzle Droids alcímet kapta, és egy jól ismert műfajban dolgozza fel Az ébredő Erő eseményeit.

Hirdetés

A hagyományos konzolos és PC-s feldolgozások mellett a Disney rákapcsolt a mobilos Star Wars játékok kiadására is, az Electronic Artsszal közösen például elkészítették a Galaxy of Heroes-t. (Amire Mocsy bevallottan rápörgött, kiszakíthatatlan előle.) Ma egy újabb játék érkezett iOS-re és Androidra, de ebben nem kell karaktereket apró töredékekből összegyűjtenünk.

A Star Wars: Puzzle Droids egy klasszikus match-3 játék, azaz egy tábla elemeit kell úgy cserélgetnünk, hogy legalább három ugyanolyan kerüljön egymás mellé. Az új Star Wars játékban egyébként látszólag néhány kreatívabb játéktér és módosító is szerepet kap, például az egyik pálya az Ezeréves Sólyom. Emellett különböző powerupok és nehezítések is lesznek, miközben megpróbáljuk kibogozni BB-8 emlékeit a Star Wars: Az ébredő Erő idejéből. Íme a trailer, ami ugyan nem hosszú, de valószínűleg pont elég ahhoz, hogy eldöntsétek, érdekel-e a Puzzle Droids.

Az iOS-es verziót itt, az androidosat itt találjátok. A Battlefront 2 megjelenéséig elleszünk vele.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)