Hirdetés

Hamarosan mobilon is játszhatod az összes Steames játékodat

|

Jön a Valve ingyenes alkalmazása, amivel a mobilodra streamelheted a PC-s játékaidat.

Hirdetés

A Steam Link anno jött, látott, és nem aratott osztatlan sikert, minden bizonnyal ennek köszönhető, hogy most már gyakorlatilag az összes akciós játék mellé egy dollárért kínálják. A Valve azonban tényleg szeretné, ha nem csak a gép előtt ülve játszanánk, ezért most a mobiltelefonokat vették célba.

Hirdetés

A hamarosan érkező ingyenes alkalmazás lehetővé teszi majd, hogy a játékainkat kistreameljük az Androidos vagy iOS-es készülékünkre, feltéve persze, hogy csatlakozva vagyunk ugyanarra a hálózatra, mint a PC. Természetesen maga a játék továbbra is a PC-n fut, így az egyelőre kérdéses, hogyan fogjuk irányítani azt. A Steamlink app támogatja a különböző kontrollereket, így várhatóan ahol a játék nem támogatja az érintőkijelzős irányítást, ott ezekre lesz szükségünk.

Ha minden vágyatok az volt, hogy a kedvenc PC-s játékotokat a kádból toljátok telefonon, akkor ez hamarosan valóra válik, hiszen az alkalmazás május a 21-i héten érkezik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)