Hirdetés

Super Monsters Ate My Condo és még 7 új mobiljáték, amire érdemes figyelni

|

Felfrissítve érkezett meg a héten egy 12 éves mobilos klasszikus.

Hirdetés

Sokan sok pénzt adnának azért, ha visszatérhetnének azok az iOS-es klasszikusok, amik még a platform hajnalán jelentek meg, de később nem frissítették őket, ezért játszhatatlanná váltak. Nekem például a Flight Control hiányzik rettenetesen, ami mobilon már nem játszható, csak PC-n, de érintőkijelzővel az igazi.

Reményt ad a Super Monsters Ate My Condo visszatérése, ajánlott ma is ugyanúgy, mint 2012-ben.

Hirdetés

Kiemelt mobiljáték megjelenések

Super Monsters Ate My Condo (iOS, Android) - 1990 Ft

Aki tíz évvel ezelőtt is játszott már mobilon, annak nem lesz ismeretlen a Super Monsters Ate My Condo - rettentő sikeres eredeti változata 2012-ben jelent meg, ám most újra kiadták, felfrissített látvánnyal, de a régi játékmenettel. Lakásokat kell különféle szörnyekkel megetetnünk, lehetőleg minél több egyforma színűt, de ha nem az adott szörny színével egyezőt hajítunk oda neki annak szomorú vége lesz. Egy pontig ingyenesen játszható, utána fizetni kell érte.

További mobiljáték megjelenések

ASTRA: Knights of Veda (iOS, Android) - ingyenes

Cardio Quest (iOS, Android) - ingyenes

Devil War (iOS, Android) - ingyenes

Lona: Realm of Colors (iOS, Android) - ingyenes

A folytatáshoz lapozz a következő oldalra!

Oldalak: 1 2

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)