Hirdetés

Tap Tap Revenge Kings of Leon - iPhone/iPod Touch teszt

|

iPhone Hero!

Hirdetés

Már írtam korábban a Tapulous egyik ritmusjátékáról, a Riddim Ribbon feat. The Black Eyed Peas-ről, ám most nézzük, mivel is váltak híressé. A Tap Tap Revenge széria már eddig is számos résszel rendelkezett, ezek között voltak ingyenes darabok, ám az egy zenekarra/zenészre/énekesre/popsztárra/celebre fókuszáló példányokért fizetni kell. Elsőként a Coldplay kapta meg a saját darabját, őket követte a Dave Matthews Band, majd Lady Gaga, a Metallica, Justin Bieber és a Kings of Leon sem maradhatott ki. Most utóbbit teszteltük, és be kell vallani, király (sorrendben egyébként a KoL előbb volt, mint Justin Bieber, de a lényegen nem változtat).

Királyok a házban

A játékot elsősorban a Kings of Leon zenekar rajongói, másodsorban pedig a ritmusjátékok kedvelői fogják szeretni. Én bevallom őszintén nem vagyok a zenekarért oda, a játékot mégis élveztem. Az egész nagyon letisztult, és könnyen kezelhető: fentről érkeznek lefelé a pöttyök, melyekre akkor kell ráböknünk, ha a képernyő alján található sávba értek. Vannak persze olyanok is, melyek csíkot húznak maguk után, ezeken célszerű a csík elfogyásáig rajta tartani ujjunkat a több pont érdekében. Minél többet találunk el helyesen, a szorzó annál nagyobb lesz. A csillaggal ellátott pöttyöket egymás után eltalálva megjelenik egy gomb a képernyő szélén, mellyel 16-os pontszorzót érhetünk el. 50 pötty egy sorban történő eltalálása után rázzuk meg a készüléket, és ezzel Revenge módba jutunk. Előfordul, hogy nyilak jelennek meg, ilyenkor iPhone-unk, vagy iPod Touch-unk megfelelő irányba történő mozgatásával lehet pontot kapni.

A háttérben néha-néha feltűnnek halványan a banda tagjai, valamint az adott szám albumához kapcsolódó képek, mely által nem lesz olyan unalmas az egyszínű háttér. Szerencsére itt nincsenek olyan csilli-villi, már-már hányingerkeltő effektek, amik például a Justin Bieber verzióban vannak (most azt inkább ne részletezzük). A játékban négy nehézségi szint található, ezek közül a legkönnyebb fokozaton hat, a következőn nyolc, az azutánin szintén nyolc, és a legnehezebben hét számot játszhatunk. Minden fokozat utolsó számát csak úgy lehet feloldani, ha az előtte lévőket minimum 85 százalékosra teljesítettük. Ezek a számok úgynevezett Boss harcok, melyek teljesen különböznek a sima játszmától. A készüléket függőleges helyzetből vízszintesbe kell helyeznünk, és a három csík helyett mostmár négy vonalban jönnek le barna téglalapok. Az egyjátékos mód mellett van egy Battle mód is, melyben egy társunkkal mérhetjük össze tudásunkat, vagy játszhatunk le közösen egy számot bluetooth-on keresztül. A Kings of Leon fanatikusok a chat szobában vitathatják meg gondolataikat, valamint a főmenüben a képernyő alján lévő opcióval a legújabb bandával kapcsolatos hírek, koncertdátumok, és a banda leírása, története jönnek elő. A Tap Tap Revenge Kings of Leon tehát minden ritmusjáték-kedvelő számára erősen ajánlott, ám a teljes élvezet érdekében érdemes egy olyan változatot venni, amiben több szám van, főleg olyanok, amiket a játékos maga kedvel.

Ami tetszett
Ami nem tetszett
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)