Hirdetés

Teaser traileren a Call of Duty: Warzone Mobile, néhány infó is kiszivárgott a játékról

|

A hivatalos bemutatóhoz közeledve kezd körvonalazódni, mire is számíthatunk a telefonos Warzone-tól.

Hirdetés

A Call of Duty: Warzone játékosai egy ideje már belevethették magukat a játék ötödik, és egyben utolsó szezonjába, a lézerpuskákkal és klasszikus karakterekkel beköszönt Last Standbe, így a legtöbben már  fél szemmel az állítólag novemberben érkező Warzone 2-vel és a játék tavasszal bejelentett mobilos portjával kapcsolatos hírekre figyelnek.

Az Activision még augusztus elején árulta el, hogy szeptember 15-én kerít sort a Call of Duty Next című eseményre, amelyen a Modern Warfare 2 multiplayer-üzemmódja és a Warzone-franchise jövője mellett a Call of Duty: Warzone Mobile címen érkező telefonos móka is szóba kerül majd. Az eseményhez közeledve most kaptunk egy rövid teasert, és a játék weboldala is élesedett, kikotyogva néhány tudnivalót.

Hirdetés

A GameSpot Swipe Mobile Showcase 2022-n leleplezett teaser sajnos egyetlen képkockányi gameplayt sem tartalmaz, így nem sok izgalmat kínál, lényegében egy 8 másodperces emlékeztető arról, hogy a Warzone Mobile is érkezőben van ám.

Önmagában pedig a játék weblapja sem lenne túl érdekes, az online felület forráskódjában kotorászva viszont a GameSpotnak sikerült kiszúrnia néhány információmorzsát. Az előásott adatok alapján az Activision "autentikus Call of Duty gameplayt" ígér, 120 fős lobbykkal és valamiféle megosztott haladással (shared progression), az előzetes regisztrálók pedig ismeretlen jutalmakban részesülnek majd.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

A megjelenési dátum sajnos nem bújt meg a karakterek tengerében, de jó esély van rá, hogy a szeptember 15-i COD Next-eseményen ezt is elárulják. Addig is pedig nézegethetjük a júniusban kiszivárgott gameplay-videót, ami a Verdansk map korai változatába engedett bepillantást.

Érdekes kérdés, hogy a Warzone Mobile színre lépése miként hat majd a komoly sikereket elkönyvelő Call of Duty: Mobile jövőjére, ebben ugyanis a hagyományos multis mókák mellett szintén van Battle Royale-üzemmód.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)