Hirdetés

The Elder Scrolls: Blades - csak jövőre jön a mobilos TES

|

Erdetileg decemberi megjelenést tervezett a Bethesda, de kell még egy kis idő a játék tökéletesítéséhez.

Hirdetés

Most - teljesen érthető okokból???? -  mindenki elkezdett a mobilok felé terjeszkedni, de szerencsére nem minden játék tűnik tartalmatlan pénznyelőnek.

Hirdetés

Például a The Elder Scrolls: Blades is elég jól néz ki (játszani is jó vele, próbáltuk az E3-on). A Bethesda még idén ki szerette volna adni, de úgy döntött, ezt inkább nem teszi közzé félkészen, elhalasztja a megjelenést 2019 elejére. A Fallout 76 után nem tudunk haragudni ezért.

Addig is lehet jelentkezni iOS-es és androidos tesztelőnek (igazából korai hozzáférésre, de majdnem mindegy, hogy hívjuk) a PlayBlades.com-on, tegyétek meg, biztos, ami biztos.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)