Hirdetés

The Shadow Sun - Az első képek

|

Állkoppantós grafikát ígért az Ossian Studios iPhone-ra érkező szerepjátékához. Lássuk, igazat mondtak-e!

Hirdetés

Egyelőre csak iPhone és iPod touch készülékekre tervezi megjelentetni az Ossian Studios (Neverwinter Nights 2: Mysteries of Westgate) soron következő játékát.



A The Shadow Sun világa kísértetiesen emlékeztet a D&D-féle Dark Sun-ra, ez is sivatagos, itt is ritka kincs a mágia. Ami magát a játékot illeti, a fejlesztők fogadkoznak, hogy minden benne lesz, ami napjaink legnépszerűbb szerepjátékaiban: pazar grafika, fülbemászó dallamok, lebilincselő történet, dinamikus harcok és komplex párbeszédrendszer. Utóbbiakra még nem találtunk bizonyítékot, ám az első képek magukért beszélnek, a The Shadow Sun mindenképpen a látványosabb iPhone/iPod touc-címek közé sorolható. Megjelenés elvileg még idén, de azért ne vegyetek rá mérget.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)