Hirdetés

The Walking Dead: No Man's Land - ilyen lesz a következő TWD-játék (videó)

|

Először láthatjuk mozgás közben a Next Games zombis játékát, a The Walking Dead: No Man's Landet.

Hirdetés

A többnyire Rovio és Disney veteránokat tömörítő Next Games fejlesztésében jön a The Walking Dead sorozat hivatalos mobiljátéka, a The Walking Dead: No Man's Land, amely okostelefonokon próbálja meg tovább bővíteni a zombis univerzumot. 

A The Walking Dead: No Man's Land a sorozat fertőzött, poszt-apokaliptikus világába kalauzol el minket, ahol ismételten a túlélés lesz a feladatunk a megfelelő harci stratégia és harcosok megtalálásával. Különböző morális döntéseket kell meghoznunk, ráadásul a történetet a szériából ismert karakterek - így például Daryl Dixon - színesítik. Az új trailerben nem csak az ismert és ismeretlen túlélőket, de a körökre osztott stílusúnak tűnő játékmenetet is megcsodálhatjuk: 

A The Walking Dead: No Man's Land megjelenésére valamikor októberben számíthattok iOS eszközökre, a többi platformról jelenleg nincsenek információink. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)