Hirdetés

The Warlock of Firetop Mountain - hamarosan megjelenik iOS eszközökre

|

A lapozgatós kalandkönyvek egyik legnépszerűbb kiadását hamarosan modernebb eszközökön is újraélhetjük.

Hirdetés

A 80-as és 90-es években hazánkban is hatalmas népszerűségnek örvendtek a lapozgatós kalandkönyvek (ezeket nálunk főképp Kaland Játék Kockázat néven ismerhették a fantasy rajongók), melyek közül talán az egyik legismertebb a Steve Jackson és Ian Livingstone által útjára indított Fighting Fantasy-sorozat. A széria első kötete, a The Warlock of Firetop Mountain (magyarul A Tűzhegy Varázslója) hamarosan már nem csak könyv, hanem mobilalkalmazás formájában is elérhető lesz.

A klasszikus kalandkönyv PC-s változata tavaly már megjelent és igen pozitív fogadtatásban részesült, így igazából nem csoda, hogy a fejlesztők más játékosokhoz is szeretnének eljutni. A játék iOS portja április 22-én jelenik meg az App Store-ban 4,99 euróért, amihez még hozzájönnek a mikrotranzakciók, amelyeknek köszönhetően új hősökkel, képességekkel és küldetésekkel bővül a játék.

A játék lényege egyébként az, hogy egy 3D-s térképen különféle figurákkal navigálhatunk, amelyek mind az eredeti könyv illusztrációi alapján készültek. Nektek hogy tetszik? Játszottatok hasonlókat régebben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)