Hirdetés

The Witcher és Cyberpunk 2077 mobiljátékok is jöhetnek a jövőben

|

Sőt, konkrét tervei vannak a CD Projekt RED-nek ezt illetően.

Hirdetés

A CD Projekt RED számára nem idegenek a mobilos próbálkozások: a legutóbbi spin-off tavaly halta halálát érdektelenség okán: a The Witcher világára épített AR kaland alig két évet bírt túlélni. A Monster Slayer persze nem az első mobilos játéka volt a franchise-nak, és jó esély van arra, hogy nem is az utolsó: úgy tűnik, hogy a kiadó készen áll egy újabb kísérletre, és legközelebb talán már a Cyberpunkot is előhúzza.

A 2023-as pénzügyi év befektetői ismertetőjén felmerült a következő kérdés:

"A CD Projekt RED nyitott lenne-e licencelni a sorozatait egy külső csapat számára, hogy az mobiljátékot építhessen belőle, és ha igen, akkor profit megosztásért vagy egyszeri licencelési költségért vállalnák-e be ezt?"

Hirdetés

Maga a kiadó elnöke, Michał Nowakowski jelentette ki egyértelműen, hogy igen, kiadnák a játékaik jogait egy mobilstúdiónak.

"A válasz elég egyszerű. Igen, fontolgatunk egy ilyen lépést. Sőt, aktívan keressük a lehetőségeket tárgyalások és egyebek útján. Jelenleg nincs mit bejelentenünk, de ha lesz, akkor megtesszük majd."

Nowakowski még annyit tett hozzá, hogy ami a dolgok pénzügyi oldalát érinti, egyelőre nem foglalkoznak ezzel. Nincs előre megtervezett üzleti tervezetük, majd megállapodnak úgy, ahogy adott időpillanatban értelme lesz.

Addig aki szeretne egy kis Witcher-élményt a mobilján, tehet egy próbát a GWENT: Rogue Mage-dzsel vagy a Thronebreakerrel, két Gwent-alapú egyjátékos kalanddal.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)