Hirdetés

This War of Mine - közel a mobilos megjelenés

|

A This War of Mine a PC-s siker után a táblagépeket is meghódítja, és erre már nem kell olyan sokat várni.

Hirdetés

A tavalyi év egyik legegyedibb és legszívbemarkolóbb játéka volt a This War of Mine, ami a háború borzalmait úgy merte megmutatni, ahogy előtte semmi.

PC-re, Mac-re és Linuxra 2014 novemberétől kapható, viszont az 11 bit studios azt ígérte, az iOS-esek és androidosok sem maradnak ki az élményből (vagy végre azok is magukkal vihetik, akik nem bírják ki, míg újra gép elé kerülnek). A szintén rendhagyó módon a második világháború helyett a szarajevói ostrom idejében játszódó játék megjelenése után is folyamatosan frissült, az egyik DLC célja a jótékonyság volt, és a megvásárlásából befolyt összegből 350 háborús menekült gyermek kaphat teljes törődést. Azt még nem tudjuk, terveznek-e hasonlót a közeljövőben, de annyi biztos, hogy a This War of Mine Androidot futtató táblagépekre és iPadekre valamikor júliusban jelenik meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)