Hirdetés

Tomb Raider Reloaded és még 11 új mobiljáték, amire érdemes figyelni

|

Az új Tomb Raider játék mellett a Myst felújított változata is megérkezett mobilokra.

Hirdetés

Könnyen előfordulhat, hogy már a '90-es években találkoztatok a Tomb Raider és a Myst franchise-okkal - ezek azóta sem vesztek a feledés homályába, előbbiből teljes értékű folytatás készül, utóbbiból pedig nemrég jelent meg egy remaster Mac-re, amit most iOS-re is átültettek. Szerencsére nem kell hozzá M1-es processzor, A12 is elég.

Hogy mi egyebet hozott még a hét, azt szokás szerint a hirdetés alatt láthatjátok.

Hirdetés

Kiemelt mobiljáték megjelenések

Tomb Raider Reloaded (iOS, Netflix, Android, Netflix) - ingyenes (IAP-kkel) / Netflix előfizetőknek teljesen ingyenes

Nem kötelező Netflix előfizetőnek lenni ahhoz, hogy elkísérhessük Lara Croftot egy újabb kalandra, de akinek van előfizetése, az abban foglalt változattal több mindenhez hozzáfér, és nem kell aggódnia a játékbeli vásárlások miatt. A világot bejárva különféle, véletlenszerűen generált helyszíneken kell lövöldöznünk, csapdákat kerülgetnünk, kincseket találnunk és fejtörőket megoldanunk. A megszerzett érmékből és XP-ből fejleszthetjük Lara felszerelését.

További mobiljáték megjelenések

Chloe Puzzle Game Pro (iOS, Android) - 999 Ft / 899 Ft

Dust & Neon (iOS, Android) - Netflix előfizetéshez kötött

Farmside (Apple Arcade)

Finding Hannah (iOS, Android) - 999 Ft / ingyenes

A folytatáshoz lapozz a következő oldalra!

Oldalak: 1 2 3

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)