Hirdetés

Jövőre kapunk egy új Transformers RPG-t

|

A mobilos játékosok készülhetnek, mert a Kabam a jövő évre egy erős címmel készül, már amennyire ezt a hardveres körülmények engedik.

Hirdetés

A Transformers már egyszer berobbant a mobiljátékok közé a Transformers: Earth Wars című programmal, de jövőre egy kicsit komolyabbra veszi a figurát. Az új játékot a Kabam fejleszti, akik szerint ez egy MMO-szerű RPG lesz, amiben a játékosok olyan klasszikus hősöket és gonoszokat irányíthatnak majd, mint Optimus vagy Megatron.

A jelentés szerint a Transformers szerepjáték nem lesz része sem a Michael Bay mozifilmeknek, sem a rajzfilmek világának. Egy különálló címről van szó, ami persze majd a jövőben bővülhet új filmes vagy sorozatos tartalmakkal, ha a szórakoztatóipar úgy kívánja.

Persze új tartalmakról beszélni még kicsit korai tekintve, hogy a játéknak még rendes címe sincs, és leghamarabb csak a jövő év elején jelenhet meg.

Mivel a Kabam már egyszer letett egy nagyon sikeres mobil címet a Marvel Contest of Champions képében, nem nehéz elképzelni, hogy azért a Transformers RPG sem lesz olyan rossz. Reménykedünk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)