Hirdetés

Új Destiny játék készülhet, de nem mindenki fog neki örülni

|

A Bungie egy nem meglepő partnerrel hozhatja össze az új projektjét.

Hirdetés

Bármennyire is kellemetlen sokak számára, de tény, hogy a mobilpiac óriási és rengeteg pénzt termel a kiadóknak. A Candy Crush Saga lényegében nyomtatja a bankjegyeket, a Clash of Clans felhasználói nem ismernek határt, a Pokémon GO továbbra is elképesztő számokat produkál, és nemrég csatlakozott a kompániához a Diablo Immortal is, ami a negatív visszhang ellenére brutális siker

A legújabb jelentések szerint ebből a tortából szeretne kiharapni egy falatot a Bungie is a kínai NetEase-zel együttműködve, méghozzá egy a Destiny univerzumába helyezett mobilos lövöldével. A rejtélyes projektet egy álláshirdetés buktatta le korábban, amelyet a The Game Post szúrt ki. Akkor a leendő munkatárstól elvárt készségek között szerepelt a "hajlandóság a rendszeres utazásra Kínába", valamint a "kínai partnercsapatok fogadása".

Hirdetés

Most az említett honlap egy, a NetEase fejlesztési terveit ismerő forrásra hivatkozva azt állítja, hogy ez a projekt egy mobilshooter lesz, amelyen már évek óta dolgozik a két fél, és egy új játékról van szó, nem a Destiny első vagy második részének okostelefonos portjáról.

A NetEase még 2018-ban pumpált a Bungie-ba 100 millió dollárnyi támogatást, így meglehetősen jó viszonyt ápolnak a partnerek, noha a kínai vállalat sokak szemében szálka most a Diablo Immortalban való részvétele miatt. A Sony egyébként pár hónapja jelentette be, hogy 3,6 milliárd dollárért felvásárolja a Bungie-t, hogy egy sokkal szélesebb közönséget is megszólíthassanak.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)