Hirdetés

Valiant Hearts: Coming Home és még 16 új mobiljáték, amire érdemes figyelni

|

A Ubisoft nagy sikerű kalandjátékának folytatását mobilokon játszhatjuk.

Hirdetés

Nem ez az első alkalom, hogy olyan játékot ajánlunk kiemelten, ami a Netflix kínálatába került be, ami egyszerre örömteli és aggasztó. Egyrészt jó, hogy a szolgáltatás előfizetői ilyen remek játékokat kapnak anélkül, hogy extrát kellene fizetniük, másrészt viszont kellemetlen, hogy ezeket megvenni és megtartani nem lehet, csak addig érhetjük el őket, amíg az előfizetésünk tart és a szolgáltatás működik. Bár az is igaz, hogy a mai világban már egyre kevésbé fontos a digitális tartalmak birtoklása, és mivel egy hónapra 2490 Ft-ot kell fizetnünk, ha esetleg később kedvet kapunk egy újabb körhöz, még mindig olcsóbban vághatunk bele, mintha teljes árat kellett volna adnunk.

Hirdetés

Kiemelt mobiljáték megjelenés

Valiant Hearts: Coming Home (iOS, Android) - Netflix előfizetéshez kötött

Ahogy elődjében, úgy a Coming Home-ban is az első világháborúban járunk. Középpontban két testvér áll, akik a túlélésért küzdenek, és azért, hogy újra láthassák egymást. Közben mindenféle hősökkel hozza össze őket a sors, hétköznapi embereket ismerhetünk meg a nem hétköznapi helyzetekben. Négy irányítható karakter, fejtörők, emlékezetes pillanatok várnak minket.

További mobiljáték megjelenések

1 Bit Survivor (iOS, Android) - ingyenes

Avatar Generations (iOS, Android) - ingyenes

Castle Crumble (Apple Arcade)

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Color Sign (iOS, Android) - ingyenes

A folytatáshoz lapozz a következő oldalra!

Oldalak: 1 2 3

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)