Hirdetés

Vissza a gyökerekhez - trailert kapott a Plants vs. Zombies 3, amivel újabb országokban lehet már játszani

|

A soft launch a mobiljáték-ipar egyik legkárosabb szokása, amit mindenki gyűlöl, de az EA-t ez nem rettenti vissza.

Hirdetés

A Plants vs. Zombies 3-at már vagy öt évvel ezelőtt bejelentette nagy dérrel-dúrral az Electronic Arts, és azóta már több kisebb régióban is elérhetővé tették alfa, béta és ilyen-olyan formátumokban, de a globális rajt még mindig várat magára. Ennek az ún. soft launch gyakorlata, amikor egy kiadó nemes egyszerűséggel visszatartja a majd' kész mobiljátékot a nagyobb piacoktól, hogy a kisebb régiókban tesztelhesse és csiszolgathassa annak elemeit. Ez alatt a legtöbbször a monetizációt értik, amit vagy 40-szer alakítanak át a részleges megjelenés időtartama során.

Remek módja ez annak, hogy a kiadó agyonlője azt a valamicske kis lelkesedést is, amit a mobiljátékosok éreznek egy-egy megjelenés kapcsán. Az EA-t ez láthatóan továbbra sem érdekli, évek óta húzza az időt egy olyan cím folytatásával, ami már rég túljutott a csúcson.

Hirdetés

Nem vitás, hogy a Plants vs. Zombies 2009-es első része tényleg nagyot ment annak idején. A Tower Defense műfaj szerelmesei kaptak egy lecsiszolt, újszerű élményt, amit aztán többször is újrajátszhattak. A Plants vs. Zombies 2 viszont már csak egy gyengus kis mobiljáték volt, ami sosem ért fel az eredeti élményéhez.

Az EA azt ígérte, hogy a harmadik rész közelebb lesz az elsőhöz, de ezt egyelőre csak az Egyesült Királyság, Hollandia, Ausztrália, Írország és a Fülöp-szigetek játékosai tudnák igazolni vagy cáfolni. Ezekben az országokban jelent most meg a játék hivatalosan, de hogy hozzánk mikor fog elérni, azt még nem tudjuk.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)