Hirdetés

Warbands: Bushido - ígéretes digitális társasjáték érkezett

|

A Warbands: Bushido egy új digitális társasjáték minden olyasmivel, amit egy asztali játéktól is elvárnál.

Hirdetés

A Warbands: Bushido egy digitális társas, ami a feudális Japánba kalauzolja el a játékosokat. Az alkalmazásban megvan minden, amit csak szeretnél: kockák, kártyák, miniatűr katonák. A játék már elérhető és letölthető iOS eszközökre és PC-re.

Hirdetés

Ugyan a letöltés nincs ingyen (1490 Ft), az árért egy olyan körökre osztott taktikai játékot kapunk, amiben a többszereplős mókázás mellé egy egyjátékos kampány is befért. A tökéletes társas élményért összehordhatjátok az iPadeket és nyomhatjátok akár egy táblás címet.

Hogy Androidra mikor érkezik, azt nem tudjuk, de akinek van legalább iOS 7-et támogató készüléke vagy egy PC-je, az már letöltheti. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)