Hirdetés

Továbbra is meggyőzően fest a mobilos Warhammer MMO

|

Láthatjuk a törp Slayert és Marienburg városát is az új videóban.

Hirdetés

A 2008-ban megjelent Warhammer Online: Age of Reckoning már csak egy kósza emlék a Warhammer-univerzum rajongói számára, hamarosan azonban újra egy MMORPG-be vethetik bele magukat, ezúttal viszont PC helyett mobileszközökön zajlik majd a harc. A Warhammer: Odyssey kapcsán most egy új trailer érkezett.

Hirdetés

A nemrég közzétett videóban a Slayer kaszt egyik képviselője látható, amint kedélyesen sétálgat Marienburg utcáin - ez a város lesz egyébként a mobilos MMO központi területe, itt gyűlhetnek össze a hősök két elvégzendő küldetés között trécselni egy kicsit. Egyelőre még igencsak keveset tudunk az augusztusban bejelentett mobiljátékról, de az biztos, hogy Engineer, Shadow Warrior, Witch Hunter, Archmage vagy Warrior Priest kasztot is választhatunk majd benne. 

A Warhammer: Odyssey bétája egyelőre még nem indult el, de a hivatalos oldalra ellátogatva regisztrálhatjátok magatokat rá. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)